Aalborg Tolkeservice er et professionelt og ambitiøst oversættelsesbureau.

Blandt vores medarbejdere har vi veluddannede translatører til opgaver på højeste niveau, tolke med godkendelse under Justitsministeriet til opgaver indenfor politi, integration og retsvæsen og tolke med erfaring til opgaver indenfor det (regionale) kommunale område.

Vores tolke til det kommunale område er godkendt gennem interne procedurer og screeninger med hensyn til sprog, modersmål og kultur. Vi tilstræber altid brug af lokale tolke til lokale opgaver af hensyn til kendskab og fremme af det lokale arbejdsmarked.

Vores IT-løsninger baserer sig på eget professionelt bookingsystem, hvor alle aktiviteter er krypteret. Vores videotolkninger sker gennem Skype for Business, der sikrer høj kvalitet og sikkerhed. Gratis for vores kunder.

Vores mission er at skabe oversættelser af høj kvalitet og tilbyde individuelle og fleksible løsninger, der giver værdi for kunden.

Vores vision er at være den mest attraktive samarbejdspartner for både private virksomheder og kommuner i Region Nord.

Vores værdier er at være åben, lyttende og samskabende. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe resultater, for Aalborg Tolkeservice og vores samarbejdspartnere.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial