Om os

Aats Aps er et professionelt og ambitiøst oversættelses- og tolkebureau. Vi har base i Aalborg, men løser opgaver i hele landet.

Blandt vores medarbejdere har vi veluddannede translatører til opgaver på højeste niveau, tolke med godkendelse under Justitsministeriet til opgaver inden for politi, integration og retsvæsen samt tolke med stor erfaring inden for det kommunale og regionale område.

Vores tolke til det kommunale område er godkendt gennem interne procedurer og screeninger med hensyn til sprog, modersmål og kultur. Vi tilstræber altid brug af lokale tolke til lokale opgaver af hensyn til kendskab og fremme af det lokale arbejdsmarked.

Vores IT-løsninger baserer sig på eget professionelt bookingsystem, hvor alle aktiviteter er krypterede. Vores videotolkninger sker via Skype for Business, der sikrer høj kvalitet og sikkerhed. Det er helt gratis for vores kunder.

Vores mission er at skabe oversættelser af høj kvalitet og tilbyde individuelle og fleksible løsninger, der giver værdi for kunden.

Vores vision er at være den mest attraktive samarbejdspartner for både private virksomheder og kommuner i Region Nordjylland.

Vores værdier er at være åben, lyttende og samskabende. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe resultater – for os selv og ikke mindst for vores samarbejdspartnere.